Baka ihop dina lån

Idag är det inte ovanligt att man sitter på flera gamla lån och krediter som tillsammans står för en stor del av månadskostnaderna helt i onödan. Att baka ihop dessa till bara ett lån med lägre ränta är enkelt, och du kan spara flera tusen varje månad. 

Om du har flera lån kan det vara klokt att samla dem under ett och samma paraply av sänkt ränta – ett samlat lån. Det betyder att du kan samla dina lån genom att höja ditt bolån eller plocka ihop dem under ett mer fördelaktigt privatlån och därmed få ned dina kostnader och få mer pengar över varje månad. 

Om det inte är en nyhet för dig och du är intresserad av det kan det vara värt att fundera över är när du ska samla dina lån. Vilket är det bästa tillfället?

Här kommer några tips:

  • Sammanställ alla de smålån och krediter som du har och räkna på om du betalar högre räntor än du skulle få vid ett samlat lån.
  • Har du fått högre lön sen du tog dina tidigare lån? Då kan du både få bättre villkor och lägre ränta om du samlar dina lån till ett.
  • Om ni är två personer som söker kan det ge bättre lånevillkor så känner du någon som kan och vill – våga fråga.

Att låna pengar ska inte vara en så komplicerad sak. Därför är du självklart välkommen till oss på Nordax med frågor du har kring att samla dina lån.


Läs mer om Nordax privatlån 

Kopiera länk: